Tape

Tape of plakband is verkrijgbaar in verschillende soorten. Alle soorten tape hebben hun eigen werking. Lifting tape, separatieband, textieltape of ducttape, logo tape, fine line tape en mounttape zijn allemaal verkrijgbaar bij Edzo. 

Lifting tape / seperatieband

Lifting tape ook wel seperatieband wordt gebruikt om het afplakken van ruitenrubbers en lakken rondom de ruitenrubbers te vergemakkelijken. Tijdens normale schadeherstelwerkzaamheden blijft het goed op zijn plaats zitten. Beschermt de binnenste delen van het rubber tegen aantasting door oplosmiddelen en voorkomt ook dat er ongewenste deeltjes op het lakoppervlak komen. Geschikt voor het aanbrengen van grondlagen en voor schadeherstelwerkzaamheden op auto’s en andere voertuigen.

Textiel Tape / duct tape

Textiel Tape is ook bekend onder de namen duct tape, duck tape, staaltape of linnen tape. Vooral onder de naam duct tape is het bekend in films waar geregeld acteurs vast getaped worden aan elkaar. Deze enkelzijdig klevende duct tape heeft een fijn geweven linnenstructuur voorzien van een matte LPDE drager. Textiel tape heeft een hoge treksterkte, goede kleefkracht op diverse ondergronden (ook bij lage temperaturen) en is op korte termijn goed schoon verwijderbaar. Bovendien is het makkelijk te scheuren in de lengte- en breedte. Deze tape kan op veelzijdige manier gebruikt worden in de carrosserie.

Logo Tape

Logo Tape is een transfer lijm voor het hergebruiken van emblemen op de auto of ander voertuig. Na het verwijderen van de beschermstrip kunt u het embleem goed aandrukken op de lijm laag. De lijm hecht zich aan de onderkant van het embleem. Het hoeft niet nabewerkt te worden.

Dubbelzijdig Plakband

Dubbelzijdig Plakband wordt gebruikt voor het aanbrengen van voorwerpen aan de carrosserie zoals sierlijsten en parkeerstrippen. Bij Edzo hebben we een dubbelzijdig tape zonder schuim (foam). Schuim kan namelijk zijn oorspronkelijk vorm verliezen na uitrekking. Deze dubbezijdige plakband is gemaakt uit urethaan, bestand tegen water, voorzien van een stevige lijm laag en individueel verpakt in een afgesloten plastic zakje voor een langere levensduur.

Pagina:
  1. 1
  2. 2