Poetsen, reinigen & ontvetten

Handreiniging

Bij het herstellen van schades aan auto’s of boten en in de garage worden handen nogal snel vies. Een goede handreiniging is daarbij wel noodzakelijk. Americol yellow is universeel en kan voor alle soorten viezigheid gebruikt worden. Americol wit is een goede handreiniger speciaal om vet te verwijderen. Handcleaner Pro Paint en Kleen-all is goed voor spuiters om verf mee van de handen af te halen.

Poetsmiddel

De Menzerna poetsmiddelen hebben een zeer hoge kwaliteit. Menzerna wordt gebruikt zowel bij OEM als bij schadeherstel/restauratie bedrijven. Natuurlijk zijn alle producten siliconenvrij en perfect uitgebalanceerd voor een schitterend resultaat. Wij hebben expres gekozen voor de kleine verpakkingen 250ml van de diverse compounds en finishers en een liter verpakking van de super wax. De kleine verpakkingen stopt men makkelijk in de broekzak en pakt u snel voor een kleine reparatie of stofje. Voor een optimale bescherming van de bereikte hoogglans maakt u gebruik van de SW Polish, dit beschermt 2 tot 3 maanden. Butterwax en Paint protector spray haalt bij donkere kleuren verf de waas weg na het poetsen en geeft het een hoogglans.

Cleaners

De cleaners worden gebruikt bij het oppoetsen van chroom en aluminium onderdelen, zoals bij oldtimers en motoren.

Reinigers

Velgenreinigers, interieurreinigers, insectenreinigers, ruitenreinigers doen vooral wat het woord ingeeft; deze producten reinigen allemaal een ander onderdeel van de auto. De velgenreiniger van Americol is op zuurbasis. Na het inspuiten moet de reiniger gelijk worden afgespoeld. Dit kan ook in de stoomcabine.

Shampoo

Alle shampoo in ons assortiment is siliconenvrij. Siliconen zijn een ware plaag in de werkplaats. Als er een spoor van siliconen op de auto’s zit, dan kunnen er kraters in de lak ontstaan. Dan moet alles opnieuw gedaan worden. Vandaar dat wij siliconenvrije shampoo garanderen.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3