Folie, hoezen & toebehoren

Folie kan worden gebruikt bij het afdekken van een auto of een ander voertuig om het te beschermen tegen spuitnevel. Een schilder kan de folie gebruiken bij stucwerk. De folie is echter wel te dun voor om op de grond te leggen. Daar is een dikker soort folie voor nodig.

Edzo verkoopt velgenfolie, portierfolie, stuurfolie en afdekfolie

Bij Edzo verkopen we velgenfolie, portierfolie, stuurfolie en afdekfolie. Dit is altijd verfhechtende en antistatische folie. Hierdoor blijft vuil niet hangen en trekt de folie geen vuil aan. Dit in tegenstelling tot statische folie die wel vuil aantrekt. Op het product staat duidelijk aangegeven welke kant verfhechtend is en welke niet. Een waarschuwing is op zijn plaats: gebruik de folie echter nooit nat, want dan ontstaan er vlekken. Zo weet u zeker dat het spuitwerk vlekkeloos verloopt.

De maat is in principe geschikt voor de afmeting van iedere auto of boot. Het hangt voornamelijk af van de voorkeur van de persoon die ermee werkt. De folie kunt u éénmaal gebruiken.

Voordelige folie bij Edzo

De meeste folie is qua kwaliteit over het algemeen vergelijkbaar. Bij Edzo hebben we juist voor deze folie gekozen, omdat de prijs voordelig is. De folie van Edzo is beter uitvouwbaar, makkelijk verwerkbaar en het is niet te strak opgerold.

Stoelhoezen en wielhoezen voor auto’s

Hoezen zijn onmisbaar bij het beschermen van het binnenkant en buitenkant van de auto of boot bij het spuiten (van verf). Verfnevel glipt overal tussendoor en zorgt voor vlekken of vuil als er niet goed is afgeplakt. Met een goede stoelhoes of wielhoes voorkomt u dit en krijgt u een goede resultaat en een tevreden klant!

Autohoezen / hoezen van Edzo

De hoezen in ons assortiment hebben allemaal een gemiddelde maat, waardoor ze op de meeste auto’s goed te gebruiken zijn. Het zijn weggooihoezenvoor eenmalig gebruik. Daarom is het plastic ook dunner dan vaste hoezen.