Coating, primer & spuitbussen

Edzo heeft een aantal lakken in het assortiment voor verschillende doelen: grondlak/primer, controle lak en bodyschutz/undercoating.

Primer / grondlak

Wij hebben een aantal verschillende kleuren primers / grondlakken in ons assortiment. Voor iedere kleur (auto) verf hebben wij een goede kleur primer; voor lichte kleuren autoverf gebruikt u een lichte grondlak tot en met een donkere primer voor een donkere autolak.

Grondlak of controlespray

Mat zwart en Satijn zwart zijn beide in principe ook een grondlak. Om te kunnen controleren of de deuk goed is geschuurd gebruikt u controlepoeder of Mat zwart. De poeder brengt u aan met een ‘spons’ en mat zwart spuit u over het oppervlakte aan. Een tip bij de spuitbussen: houd de spuitbus ondersteboven en spuit even. Zo gaan de gassen eruit en maakt u de kop schoon van de spuitbus.

Bodyschutz / undercoating / anti-steenslag

Bodyschutz is een anti-steenslagproduct dat ook wel undercoating wordt genoemd. Bodyschutz beschermt de de auto tegen steenslag / grind. De bodyschutz wordt gebruikt voor de onderkant van de auto, de carrosserie, de binnenkant van het portier of in de kofferbakbodem.

Tip: schoonmaken spuitbus

Een tip bij de spuitbussen: houd de spuitbus ondersteboven en spuit even. Zo gaan de gassen eruit en maakt u de kop schoon van de spuitbus.

Pagina:
  1. 1
  2. 2