Beschermingsmiddelen coronavirus (COVID-19)

Bescherming bij coronavirus: gebruik overalls & handschoenen

Persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) bieden u bescherming bij het coronavirus (COVID-19). Bij Edzo hebben we nog een ruime voorraad aan nitrile handschoenen en overalls waardoor u uzelf kunt beschermen. De stofmaskers en spuitmaskers zijn helaas (tijdelijk) niet leverbaar.

Overalls en handschoenen voor schadebranche, schilders, meubelmakers en medische sector

De overalls en nitrile handschoenen zijn van goede kwaliteit. Ze bieden bescherming aan iedereen die voor werk zichzelf of het werk moet beschermen tegen stof of andere materie. Deze producten zijn voor iedereen verkrijgbaar. Wij verkopen voornamelijk producten aan mensen die werken in de schadebranche, aan schilders, meubelmakers of andere zzp'ers. Werkt u in de medische sector (ziekenhuis, verpleeghuis of thuiszorg) of wilt u ze voor privé gebruik? Ook dan kunt u kiezen voor onze beschermingsmiddelen.  

Houd u aan de maatregelen van de overheid

Natuurlijk is verstandig gebruik wel aan te raden. Houd u ondanks de beschermingsmiddelen ook aan de voorschriften van de Rijksoverheid: houd de 1,5 meter afstand, was uw handen meerdere keren per dag met water en zeep, en blijf zo veel mogelijk thuis.